Handig om te weten voor ouders

Bij Atlant vinden we het belangrijk dat er naar alle betrokkenen geluisterd wordt. Naar de kinderen, de leraren, externe begeleiders en natuurlijk ook naar jou als ouder/verzorger! Binnen de school van jouw kind staan leraren, begeleiders en de schoolleider voor je klaar om vragen te beantwoorden. Kom je er daar niet uit, of gaat jouw vraag over schooloverstijgende zaken, dan kun je altijd bij Atlant als schoolbestuur terecht.

"Zelf heb ik ook op een Atlant-school gezeten en daar was ik altijd tevreden en blij. Ik vind het leuk dat mijn kind(eren) nu op een school zit(ten) met dezelfde filosofie en sfeer die ik gewend ben van Atlant!"

Jeroen Vlaming, ouder

Schoolvakanties in gemeente Velsen

De gemeente Velsen ligt in de regio noord.

Schooljaar 2023 - 2024
Herfstvakantie21 t/m 29 oktober 2023
Kerstvakantie23 december 2023 t/m 7 januari 2024
Voorjaarsvakantie17 t/m 25 februari 2024
Pasen29 maart t/m 1 april 2024
Meivakantie27 april t/m 12 mei 2024
Pinksteren20 mei 2024
Zomervakantie20 juli 2024 t/m 31 augustus 2024

Naast de vakanties kunnen scholen extra vrije dagen inplannen. Kijk hiervoor op de website van de school of in de schoolgids.

Wie is wie

Wanneer kun je nou bij wie terecht? Gaat jouw kind of gaan jouw kinderen al naar een Atlant school en heb je een vraag? Dan kun je in de eerste instantie terecht bij de leerkracht of bij de directeur van de school. Voor een kennismaking en rondleiding kun je contact opnemen met de directeur van de school. Daarnaast beschikt Atlant over een bestuurder, het Atlantkantoor, Raad van Toezicht en Medenzeggenschapsraad. Wie dat allemaal zijn vind je onder ‘Over Atlant’.

Over Atlant

Klachtenregeling

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er onenigheid ontstaat. We zijn allemaal mensen en we zijn allemaal lerende! Als dat voorkomt, zoeken we natuurlijk wel graag naar een oplossing. Kom je er onderling niet uit, raadpleeg dan onze klachtenregeling. Daarin staat precies beschreven waar jij terecht kunt met jouw klacht of zorg. 

Bekijk klachtenregeling

Zoek je een school voor jouw kind?

Benieuwd of er een Atlant-school bij jou in de buurt zit? Of wil je weten welke onderwijsvormen we bij de verschillende scholen aanbieden? Bekijk het overzicht.

Bekijk de scholen van Atlant